O nas

Garažni projekt, ki je skozi leta zrastel v vodilno podjetje na trgu dušilcev za orožja.

ZGODOVINA

Večkratno nagrajeno norveško podjetje A-TEC je ustanovil Anders E. Johansen. Z razvojem in produkcijo je leta 1999 začel v svoji garaži, s ciljem ustvarjati in strastjo ustvariti izjemno kakovostne produkte, kot so dušilci A-TEC.

Zaradi zastarele tehnologije dušilcev je dosegel izjemne razvojne napredke v smislu teže, kakovostne delovanja, sestave in oblike - rojstvo nove dobe dušilcev se je začelo tam. Od razvoja dušilcev v njegovi garaži za norveške lovce se je podjetje razvilo v 600 kvadratnih metrov veliko tovarno. A-TEC je podjetje s profesionalnim vodenjem ter zaposlenimi, ki proizvedejo 20 000 dušilcev za trge, ki se raztezajo od Severne Evrope pa vse do Južne Afrike.

Vse od začetka ustanovitve, se podjetje A-TEC osredotoča na zahtevan čas in materiale za razvoj vrhunskih produktov, ki jih že vrsto let držijo v samem vrhu med proizvajalci dušilcev. To je A-TEC zaznamovalo kot najboljše podjetje v Evropi. A-TEC svoje pretekle izkušnje ter vrhunsko znanje uporablja za vsakodnevne izboljšave ter premika meje kvalitete industrije dušilcev.

A-TEC SUPPRESSOR NEW ZEALAND

RAZISKAVE IN RAZVOJ

Zaradi zastarele tehnologije dušilcev je dosegel izjemne razvojne napredke v smislu teže, kakovostne delovanja, sestave in oblike - rojstvo nove dobe dušilcev se je začelo tam. A-TEC svoje pretekle izkušnje ter vrhunsko znanje uporablja za vsakodnevne izboljšave ter premika meje kvalitete industrije dušilcev.

A-TEC SUPPRESSOR NEW ZEALAND

KAKOVOST IN UČINKOVITOST

Samozavestno ter ponosno lahko rečemo, da so dušilci, ki jih proizvajamo najbolši na trgu. Primerjava naših specifikacij proti konkurenčnim proizvodom je daleč najboljša. A-TEC dušilci so zasnovani za izjemno trpežnost. 

A-TEC svoje dušilce testira po ISO standardih. Učinek modifikacije poka je potrjen iz strani tretjih ter zaupanja vrednih virov. 

A-TEC SUPPRESSOR NEW ZEALAND

Klikni tukaj in si oglej vse A-TEC produkte. 

Ekskluzivni distributer za Slovenijo je podjetje SNEF.LOV d.o.o.